Innhold i Babybox ® babypakke

Babypakkens innhold er utviklet og sammensatt av Apotek 1 og andre eksperter innen spedbarnspleie. Her er noen eksempler på vareprøver fra våre leverandører som du kan finne i babypakken. Vær oppmerksom på at innholdet i babypakken kan variere.

 

Apotek 1 Kundeklubb

Som mottaker av BabyBox blir du automatisk medlem av Apotek 1 Kundeklubb. For å hente ut din BabyBox hos Apotek 1 last hjem Apotek 1-appen og vis opp din BabyBox kupong som du finner i appen. Kupongen blir synlig 3 måneder før termin og er gyldig til 3 måneder etter at barnet er født. Du kan hente ut din BabyBox på det Apotek 1 som passer deg best. Som Apotek 1 kundeklubb medlem får du faste medlemsfordeler og unike kupongtilbud gjennom hele året. Last ned Apotek 1 app’en og få tilgang til alle dine fordeler.


Les mer

Libero Touch

Vår supermyke Libero Touch er godkjent for svanemerking. Det betyr at den oppfyller strenge nordiske krav til miljø og helse samt til funksjon og kvalitet. Vår mykeste bleie noensinne er dermatologisk testet – for at den skal være og føles mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er laget for å ta vare på det lille nurkets fine og følsomme hud. I BabyBox får du Libero Touch i størrelse 1 og 2. 


Les mer

Foreldre & Barn

Foreldre & Barn er Norges største blad for småbarnsforeldre. Gjennom aktuelle reportasjer og nyttige tips ønsker vi å informere og inspirere småbarnsforeldre og fremheve gleden ved det å ha barn. I Babybox får du en utgave av Foreldre & Barn


Les mer

Gjensidige spedbarnsforsikring

Du kan bestille gratis spedbarnsforsikring før barnet ditt er født og frem til han eller hun er 3 måneder. Forsikringen er helt uforpliktende, og stopper automatisk når barnet blir 6 måneder. Helsehjelp 24/7 er inkludert og gir hele familien fri bruk av videokonsultasjoner med allmennlege og psykolog hos Dr. Dropin.

 


Les mer

AVENT smokk

 

Den mykeste smokken til babyens sensitive hud.

Ortodontiks for sunn tannutvikling.

Smokken akksepteres lett av de fleste barn.

Uten BPA


Les mer

Viaplay

2 måneder gratis streaming med Viaplay (verdi kr. 238,-). Du mottar en unik verdikode i din BabyBox. Se filmer, serier, barnas favoritter og sport. Stream eller se offline. Avslutt når du vil.


Les mer

Blenda Sensitive vaskemiddel

Blenda Sensitive Pulver er et vaskemiddel spesielt utviklet for å være skånsom mot huden og vaske tøyet rent. Blenda Sensitive Farger er helt uten parfyme og fargestoffer. I tillegg er Blenda Sensitive dokumentert mild mot huden, anbefalt av Astma og Allergiforbundet og miljømerket med Svanen.


Les mer

Dermica Baby våtservietter

Dermica Baby våtservietter 72 stk er svanemerkede og uparfymerte. De har ikke fargetilsetninger eller parabener.

Våtservietter holder seg fuktige lenge og er enkle å bruke. Hver serviett er str 21x21cm. Svanemerkede produkter er gode for miljøet og for barna. Uten fargestoffer, parfyme og parabener.


Les mer

Bepanthen salve

Bepanthen er en salve som forebygger og pleier tørr hud og såre barnerumper. Salven legger seg som et beskyttende lag på huden uten å tette porene slik at huden får puste. Bepanthen salve kan også smøres på brystvortene etter amming. Selges kun i apotek.


Les mer

BookBeat

Med BookBeat får du ubegrenset tilgang til over 800.000 lyd- og e-bøker. Velg og vrak mellom kjente romaner, spennende krimserier, hjertevarmende feel-good, inspirerende biografier og masse mer fra kun 99kr/mnd.


Les mer

Hello Fresh

Gled deg til neste ukes meny. Dette er oppskriftene du kan glede deg til på neste ukes meny. Du kan velge akkurat det du har lyst på, og menyen endres hver uke.


Les mer

The Birth Poster

Ditt barn. Ditt mesterverk.

Hyll barnets fødsel med et kunstverk i skala 1:1 som minner deg om hvor liten babyen din var ved fødselen


Les mer

Pampers

Enten du har et nyfødt barn, småbarn eller større barn som trenger litt ekstra hjelp til å holde seg tørr om natten, gir våre bleier og babyservietter muligheter som passer til hvert enkelt barns behov.


Les mer

Goboken

Få nøye utvalgte barnebøker levert hjem til deg med Goboken. Passer for barn fra 0-6 år.


Les mer

Neutral

Neutral startet opp for 40 år siden i Skandinavia da sensitiv hud og hudallergier økte i større grad. Vi jobbet for å tilby et sikrere valg innen personlig pleie og husholdningsartikler, for hele familien.


Les mer

Landsforeningen 1001 dager

Det er 1001 dager fra unnfangelse til barnets toårsdag. Vi vet at dette er en sårbar tid og en stor overgang for foreldre. Det er ikke uvanlig å kjenne på vanskelige følelser i denne perioden. Om dette gjelder deg, vil vi at du skal vite: du er ikke alene, det er ikke din feil, det er midlertidig og med rett hjelp blir alle bedre.


Les mer

Jollyroom

På Jollyroom.no finner du et stort utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss handler du raskt, enkelt og alltid til lave priser. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer.

I BabyBox får du en verdisjekk på 150 kr hos Jollyroom


Les mer

Ammehjelpen

Ammehjelpen gir gratis informasjon, veiledning og støtte ved spørsmål omkring amming og morsmelk, med utgangspunkt i kunnskapsbasert praksis.

Vi hjelper mødre via telefon, epost og sosiale medier.

Vi drifter og oppdaterer ammehjelpen.no, som med sine mer enn 100 artikler er Norges største nettbaserte kilde til informasjon om amming og morsmelk.

Les mer om oss i BabyBox og på på nettsiden eller få personlig veiledning av en ammehjelper,


Les mer