Innhold i Babybox ® babypakke

Babypakkens innhold er utviklet og sammensatt av Apotek 1 og andre eksperter innen spedbarnspleie. Her er noen eksempler på vareprøver fra våre leverandører som du kan finne i babypakken. Vær oppmerksom på at innholdet i babypakken kan variere.

 

Apotek 1 Kundeklubb

Som mottaker av BabyBox blir du automatisk medlem av Apotek 1 Kundeklubb. For å hente ut din BabyBox hos Apotek 1 last hjem Apotek 1-appen og vis opp din BabyBox kupong som du finner i appen. Kupongen blir synlig 3 måneder før termin og er gyldig til 3 måneder etter at barnet er født. Du kan hente ut din BabyBox på det Apotek 1 som passer deg best. Som Apotek 1 kundeklubb medlem får du faste medlemsfordeler og unike kupongtilbud gjennom hele året. Last ned Apotek 1 app’en og få tilgang til alle dine fordeler.


Les mer

Libero Touch

Vår supermyke Libero Touch er godkjent for svanemerking. Det betyr at den oppfyller strenge nordiske krav til miljø og helse samt til funksjon og kvalitet. Vår mykeste bleie noensinne er dermatologisk testet – for at den skal være og føles mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er laget for å ta vare på det lille nurkets fine og følsomme hud. I BabyBox får du Libero Touch i størrelse 1 og 2. 


Les mer

Foreldre & Barn

Foreldre & Barn er Norges største blad for småbarnsforeldre. Gjennom aktuelle reportasjer og nyttige tips ønsker vi å informere og inspirere småbarnsforeldre og fremheve gleden ved det å ha barn. I Babybox får du en utgave av Foreldre & Barn


Les mer

Gjensidige spedbarnsforsikring

Du kan bestille gratis spedbarnsforsikring før barnet ditt er født og frem til han eller hun er 3 måneder. Forsikringen er helt uforpliktende, og stopper automatisk når barnet blir 6 måneder. Helsehjelp 24/7 er inkludert og gir hele familien fri bruk av videokonsultasjoner med allmennlege og psykolog hos Dr. Dropin.

 


Les mer

Always Dailies Fresh & Protect

Bevar den friske følelsen hele dagen med Always Dailies Fresh & Protect truseinnlegg. Truseinnleggenes komfortable utforming gir en suveren kombinasjon av komfort og beskyttelse, slik at du kan stole på dem hver dag samtidig som du knapt nok merker dem.


Les mer om Always Dailies

Mam Supreme narresmokk 0-6

Tynn, og svært myk og fleksibel smokk

Mam Supreme smokk har en tynn sugedel, og er utviklet i samarbeid med tannlegespesialister og barneleger for å minske trykket på barnets kjeve og tenner. Sugedelen er laget i silikon. BPA-fri.


Les mer

Viaplay

2 måneder gratis streaming med Viaplay (verdi kr. 238,-). Du mottar en unik verdikode i din BabyBox. Se filmer, serier, barnas favoritter og sport. Stream eller se offline. Avslutt når du vil.


Les mer

Dermica Baby våtservietter

Dermica Baby våtservietter 72 stk er svanemerkede og uparfymerte. De har ikke fargetilsetninger eller parabener.

Våtservietter holder seg fuktige lenge og er enkle å bruke. Hver serviett er str 21x21cm. Svanemerkede produkter er gode for miljøet og for barna. Uten fargestoffer, parfyme og parabener.


Les mer

Bepanthen salve

Bepanthen er en salve som forebygger og pleier tørr hud og såre barnerumper. Salven legger seg som et beskyttende lag på huden uten å tette porene slik at huden får puste. Bepanthen salve kan også smøres på brystvortene etter amming. Selges kun i apotek.


Les mer