Produkter i Babybox®

Pakkens innhold er utviklet og sammensatt av Apotek1 og andre eksperter innen spedbarnspleie. Her er noen eksempler på vareprøver fra våre leverandører. Vær oppmerksom på at innholdet kan variere.

Apotek 1 Kundeklubb

Som mottaker av Babybox blir du automatisk medlem av Apotek 1 Kundeklubb. Du vil motta en hentekvittering for Babybox på e-post, og du kan hente ut din Babybox på det Apotek 1 som passer deg best. Som Apotek 1 kundeklubb medlem får du faste medlemsfordeler og unike kupongtilbud gjennom hele året. Last ned Apotek 1 app’en og få tilgang til alle dine fordeler. 

Les mer om Apotek 1 Kundeklubb


Les mer om produktet

Libero Touch

Vår supermyke Libero Touch er godkjent for svanemerking. Det betyr at den oppfyller strenge nordiske krav til miljø og helse samt til funksjon og kvalitet. Vår mykeste bleie noensinne er dermatologisk testet – for at den skal være og føles mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er laget for å ta vare på det lille nurkets fine og følsomme hud. I BabyBox får du Libero Touch i størrelse 1 og 2. 


Les mer om Liberos bleier her

Gjensidige

Spedbarnsforsikring er en gratis ulykkes­forsikring for barn fra 0 til 6 måneder. Forsikringen inkluderer fri bruk av rådgivnings­tjenesten Din helsesøster.


Les mer om produktet

AVENT tåteflaske

Flaskens naturlige form gjør at barnet aksepterer flasken, og gjør det enklere å veksle mellom bryst og flaske. Flaskens ergonomiske form gjør den mer stødig og enklere å holde. Flaskesmokkens design gjør at flaskesmokken ikke kollapser. Avansert antikolikksystem som gjør at luften går ned i flasken i stedenfor barnets mage.


Les mer om produktet

Foreldre & Barn

 
Foreldre & Barn er Norges største blad for småbarnsforeldre. Gjennom aktuelle reportasjer og nyttige tips ønsker vi å informere og inspirere småbarnsforeldre og fremheve gleden ved det å ha barn. I Babybox får du en utgave av Foreldre & Barn

Les mer om produktet

AVENT smokk

Smokken har en utforming som følger den naturlige utviklingen av barnets gane, tenner og gommer. Den er foldbar og symmetrisk. Alle AVENT-smokker er laget av silikon og er smak- og luktfrie slik at de lettere aksepteres av babyen.


Les mer om produktet

Blenda Sensitive vaskemiddel

 

Blenda Sensitive Pulver er et vaskemiddel spesielt utviklet for å være skånsom mot huden og vaske tøyet rent. Blenda Sensitive Farger er helt uten parfyme og fargestoffer. I tillegg er Blenda Sensitive dokumentert mild mot huden, anbefalt av Astma og Allergiforbundet og miljømerket med Svanen.


Les mer om produktet

Mam smokk

MAM-designere har i samarbeid med tannleger utviklet denne ekstra lille og lette smokken spesielt for nyfødte. Den er ideell for babyer som er inntil to måneder gamle. Her er ingen detaljer overlatt til tilfeldighetene. Farger og motiver er valgt slik at de passer til babyens alder. 

MAM Start – for en perfekt start på en fremtid med tro på seg selv!


Les mer om produktet

AVENT ammeinnlegg

AVENT Ammeinnlegg Dag er komfortable og diskre.Ammeinnlegg som er usynlige under klærne fordi de er tynnere og bredere. Kjerne som holder fuktigheten inne og sørger for å holde deg helt tørr. Innleggene er pakket enkeltvis slik at man enkelt kan ta de med i vesken, på reise etc.


Les mer om produktet

Bepanthen salve

 

Bepanthen er en salve som forebygger og pleier tørr hud og såre barnerumper. Salven legger seg som et beskyttende lag på huden uten å tette porene slik at huden får puste. Bepanthen salve kan også smøres på brystvortene etter amming. Selges kun i apotek.


Les mer om produktet

Dermica Baby våtservietter med lokk

Dermica Baby våtservietter med lokk 72 stk er svanemerkede og uparfymerte. De har ikke fargetilsetninger eller parabener.

Våtservietter med lokk holder seg fuktige lenge og er enkle å bruke. Hver serviett er str 21x21cm. Svanemerkede produkter er gode for miljøet og for barna. Uten fargestoffer, parfyme og parabener.


Les mer om produktet